Се одржува саемот Винербергер, Фибау е домаќин на настанот

Wienerberger mbajti Panairin e tij të ri në bashkëpunim me Fibau, duke bërë këtë ngjarje një sukses të shkëlqyeshëm për industri të ndërtimit. Me pjesëmarrjen e kompanive të njohura dhe ekspertëve të fushës, panairi ofroi platformën ideale për shkëmbimin e njohurive dhe inovacioneve në fushën e materialeve të ndërtimit. Panairi u karakterizua nga prezantimet e […]

Презентација на новите модели на Tondach

Tondach prezantoi me krenari modelet e reja të pllakave të tyre. Me inovacione në dizajn dhe teknologji, Tondach sjell në treg modele të pllakave të cilat kombinojnë estetikën e bukur me rezistencën e jashtëzakonshme ndaj kushteve atmosferike. Ky prezantim i tyre u priti me interes të madh nga profesionistët e industrisë së ndërtimit, duke shënuar […]

Tondach е избран за бренд со најголема доверливост на пазарот

Në një vlerësim të fundit të tregut të materialeve të ndërtimit, Tondach është zgjedhur si brendi me besueshmërinë më të lartë. Ky vlerësim është rezultat i cilësisë së jashtëzakonshme të produkteve të tyre, shërbimit të shkëlqyeshëm ndaj klientëve dhe angazhimit të vazhdueshëm për inovacion dhe zhvillim të qëndrueshëm. Tondach ka fituar besimin e klientëve dhe […]