Споделете

Tondach е избран за бренд со најголема доверливост на пазарот

Во неодамнешната проценка на пазарот на градежни материјали, Tondach беше избран за бренд со најголема доверливост.

Ова признание е резултат на исклучителниот квалитет на нивните производи, одличната услуга за клиентите и континуираната посветеност на иновациите и одржливиот развој.

Tondach ја освои довербата на клиентите и професионалците од градежната индустрија за нивниот гарантиран квалитет и пазарни предности. Оваа објава го прави Tondach лидер на пазарот на градежни материјали и врвен избор за оние кои бараат квалитет и сигурност.

Споделете

Поврзани