Производство

Дистанцери со димензии
13 до 110 цм

Дизајниран да го подобри процесот на градба, осигурувајќи дека ламинирањето на ѕидовите и столбовите е прецизно и стабилно

Гаранција
Квалитет
Безбедност

ФИБАУ

Приказната за тоа како
е основана компанијата

Фибау е успешна приказна за компанија основана во 1995 година како бизнис кој се занимава со продажба и набавка на градежни материјали. Во 2000 година беше одлучено да се инвестира и да се прошири во секторот железо и челик..

Play Video

Со чиста совест за нова визија, Фибау оди во нов пресврт во 2010 година. Во оваа година се произведува првата фабрика на пазарот во Северна Македонија, која произведува разделници кои се користат за поврзување на столбови и бетонски ѕидови.

Нашите вредности

Посветени на негување
култура на соработка

Квалитет

Во Fibau квалитетот е нашиот камен-темелник. Од прецизно изработка до непоколебливо внимание на деталите.

Иновации

Нашата страст за иновации нè води кон развивање на врвни решенија кои ја обликуваат иднината на индустријата.

Посветеност

Нашата непоколеблива посветеност кон нашите клиенти, вработени и партнери не тера да ги достигнеме највисоките стандарди.

Тимска работа

Динамичен тим кој постојано ги поместува границите и ги трансформира идеите во реалност.

Лидерство

Нашите лидери негуваат култура на соработка, транспарентност и отчетност, водејќи нè до извонредност во сè што правиме.

Општествен одговорност

Активно поддржуваме добротворни цели и иницијативи, промовирајќи ја општествената одговорност.

Нашите вредности

Посветени на негување култура на соработка

Квалитет

Во Fibau квалитетот е нашиот камен-темелник. Од прецизно изработка до непоколебливо внимание на деталите.

Иновации

Нашата страст за иновации нè води кон развивање на врвни решенија кои ја обликуваат иднината на индустријата.

Посветеност

Нашата непоколеблива посветеност кон нашите клиенти, вработени и партнери не тера да ги достигнеме највисоките стандарди.

Тимска работа

Динамичен тим кој постојано ги поместува границите и ги трансформира идеите во реалност.

Лидерство

Нашите лидери негуваат култура на соработка, транспарентност и отчетност, водејќи нè до извонредност во сè што правиме.

Општествен одговорност

Активно поддржуваме добротворни цели и иницијативи, промовирајќи ја општествената одговорност.

Kариера

Ние обезбедуваме раст, иновации и тим за поддршка кој ќе ви помогне напредувајте во вашето професионално патување.