Производство

Изработка на дистанцери со различни димензии

Производство

Дистанцери со димензии
13 до 110 цм

Дизајниран да го подобри процесот на градба, осигурувајќи дека ламинирањето на ѕидовите и столбовите е прецизно и стабилно

Гаранција
Квалитет
Безбедност