За нас

Од нашето основање, ние сме во првите редови во обезбедувањето висококвалитетни материјали и иновативни решенија за нашите ценети клиенти.

ФИБАУ

Приказната за тоа како
е основана компанијата

Фибау е успешна приказна за компанија основана во 1995 година како бизнис кој се занимава со продажба и набавка на градежни материјали. Во 2000 година беше одлучено да се инвестира и да се прошири во секторот железо и челик.

Play Video
Со чиста совест за нова визија, Фибау оди во нов пресврт во 2010 година. Во оваа година се произведува првата фабрика на пазарот во Северна Македонија, која произведува разделници кои се користат за поврзување на столбови и бетонски ѕидови.

Нова фабрика
да се зголемат производствените капацитети

Fibau прави храбар чекор напред ставајќи приоритет на еколошката одржливост и инвестирајќи во врвна технологија.

Почнувајќи од 2023 година, компанијата е во процес на искористување на својот целосен потенцијал и проширување на производствениот капацитет. Како резултат на овој зафат се појави потребата од нова фабрика и се планира нејзина изградба на локацијата Желино 2.

Да служи како синоним за квалитет на пазарот, инвестирање во иновативни проекти за производство и исполнување на барањата на динамичен пазар. Наша цел е да обезбедиме висококвалитетни и модернизирани производи за совршено да ги задоволиме потребите на нашите клиенти.

Да ​бидеме пионери на локалниот, регионалниот пазар и пошироко, со цел секогаш да држиме чекор со најновите трендови во областа на градежништвото и производството. Ние ќе бидеме флексибилна и разумна компанија, подготвена да обезбеди приспособени решенија за секое барање претставено на широкиот пазар.

Нашите вредности

Посветени на негување
култура на соработка

Квалитет

Во Fibau квалитетот е нашиот камен-темелник. Од прецизно изработка до непоколебливо внимание на деталите.

Иновации

Нашата страст за иновации нè води кон развивање на врвни решенија кои ја обликуваат иднината на индустријата.

Посветеност

Нашата непоколеблива посветеност кон нашите клиенти, вработени и партнери не тера да ги достигнеме највисоките стандарди.

Тимска работа

Динамичен тим кој постојано ги поместува границите и ги трансформира идеите во реалност.

Лидерство

Нашите лидери негуваат култура на соработка, транспарентност и отчетност, водејќи нè до извонредност во сè што правиме.

Општествен одговорност

Активно поддржуваме добротворни цели и иницијативи, промовирајќи ја општествената одговорност.

Нашите вредности

Посветени на негување култура на соработка

Квалитет

Во Fibau квалитетот е нашиот камен-темелник. Од прецизно изработка до непоколебливо внимание на деталите.

Иновации

Нашата страст за иновации нè води кон развивање на врвни решенија кои ја обликуваат иднината на индустријата.

Посветеност

Нашата непоколеблива посветеност кон нашите клиенти, вработени и партнери не тера да ги достигнеме највисоките стандарди.

Тимска работа

Динамичен тим кој постојано ги поместува границите и ги трансформира идеите во реалност.

Лидерство

Нашите лидери негуваат култура на соработка, транспарентност и отчетност, водејќи нè до извонредност во сè што правиме.

Општествен одговорност

Активно поддржуваме добротворни цели и иницијативи, промовирајќи ја општествената одговорност.