Rreth nesh

Që nga themelimi ynë, ne kemi qenë në krye të ofrimit të materialeve me cilësi të lartë dhe zgjidhjeve inovative për klientët tanë të çmuar.

FIBAU

Historia se si
u themelua kompania

Fibau është një rrëfim suksesi për një kompani e themeluar në 1995 si një biznes që merret me shitblerjen e materialeve ndërtimore. Në vitin 2000 vendoset të investohet dhe zgjerohet në sektorin e hekurishtes.

Play Video
Me një ndërgjegje të qartë për një vizion të ri , Fibau shkon në një kthesë të re në vitin 2010. Në këtë vitë prodhohet fabrika e parë në tregun e Maqedonisë së Veriu, duke prodhuar distancera dhe pika që shfrytëzohen për lidhjen e kolonave dhe mureve të betonit.

Fabrikë e re Fibau
për te rritur aftësitë e prodhimit

Fibau po bën një hap të guximshëm përpara duke i dhënë përparësi qëndrueshmërisë mjedisore dhe duke investuar në teknologjinë më të avancuar.

Duke filluar nga viti 2023 kompania është në proces të shfrytëzimit të potencialit të saj të plotë dhe zgjerimit të kapacitetit të saj prodhues. Si rezultat i kësaj përpjekjeje ka lindur nevoja për një fabrikë të re dhe janë duke u bërë plane për ndërtimin e saj në lokacionin Zhelino 2.

Të shërbejmë si sinonim i kualitetit në treg, duke investuar në projekte të inovacionit për prodhimin dhe duke plotësuar kërkesat e një tregu dinamik. Ne synojmë të ofrojmë produkte të cilësisë së lartë dhe të modernizuara, për të përmbushur nevojat e klientëve tanë në mënyrë të përsosur.

Të jemi pionierë në tregun lokal, rajonal dhe më tej, duke synuar të mbajmë gjithmonë hapat me trendet e fundit në fushën e ndërtimit dhe prodhimit. Ne do të jemi një kompani fleksibile dhe të arsyeshme, gati për të ofruar zgjidhje të personalizuara për çdo kërkesë të paraqitur në tregun e gjerë.

Vlerat tona

Të përkushtuar për të nxitur
një kulturë bashkëpunimi

Kualitet

Në Fibau kualiteti është gurthemeli ynë. Nga mjeshtëria e përpiktë tek vëmendja e palëkundur ndaj detajeve.

Inovacion

Pasioni ynë për inovacionin na çon në zhvillimin e zgjidhjeve të fundit që formojnë të ardhmen e industrisë.

Përkushtim

Angazhimi ynë i palëkundur ndaj klientëve, punonjësve dhe partnerëve tanë na shtyn të arrijmë drejt standardeve më të larta.

Punë ekipore

Ekipi dinamik që vazhdimisht i shtyn kufijtë dhe i shndërron idetë në realitet.

Lidership

Udhëheqësit tanë nxisin një kulturë bashkëpunimi, transparence dhe llogaridhënieje, duke na udhëhequr drejt përsosmërisë në gjithçka që bëjmë.

Përgjegjësi sociale

Mbështesim në menyrë aktive kauzat dhe iniciativat bamirëse, duke promovuar përgjegjësinë sociale.

Vlerat tona

Të përkushtuar për të nxitur një kulturë bashkëpunimi

Kualitet

Në Fibau kualiteti është gurthemeli ynë. Nga mjeshtëria e përpiktë tek vëmendja e palëkundur ndaj detajeve.

Inovacion

Pasioni ynë për inovacionin na çon në zhvillimin e zgjidhjeve të fundit që formojnë të ardhmen e industrisë.

Përkushtim

Angazhimi ynë i palëkundur ndaj klientëve, punonjësve dhe partnerëve tanë na shtyn të arrijmë drejt standardeve më të larta.

Punë ekipore

Ekipi dinamik që vazhdimisht i shtyn kufijtë dhe i shndërron idetë në realitet.

Lidership

Udhëheqësit tanë nxisin një kulturë bashkëpunimi, transparence dhe llogaridhënieje, duke na udhëhequr drejt përsosmërisë në gjithçka që bëjmë.

Përgjegjësi sociale

Mbështesim në menyrë aktive kauzat dhe iniciativat bamirëse, duke promovuar përgjegjësinë sociale.