Prodhim

Distancera me dimenzione
13 deri më 110 cm

Të dizajnuara për të përmirsuar procesin e ndërtimit, duke siguruar që latimi i mureve dhe shtyllave të jetë i precizionuar dhe i qëndrueshëm

Garancion
Cilësi
Siguri

FIBAU

Historia se si
u themelua kompania

Fibau është një rrëfim suksesi për një kompani e themeluar në 1995 si një biznes që merret me shitblerjen e materialeve ndërtimore. Në vitin 2000 vendoset të investohet dhe zgjerohet në sektorin e hekurishtes..

Play Video

Me një ndërgjegje të qartë për një vizion të ri, Fibau shkon në një kthesë të re në vitin 2010. Në këtë vitë prodhohet fabrika e parë në tregun e Maqedonisë së Veriu, duke prodhuar distancera që shfrytëzohen për lidhjen e kolonave dhe mureve të betonit.

Vlerat tona

Të përkushtuar për të nxitur
një kulturë bashkëpunimi

Kualitet

Në Fibau kualiteti është gurthemeli ynë. Nga mjeshtëria e përpiktë tek vëmendja e palëkundur ndaj detajeve.

Inovacion

Pasioni ynë për inovacionin na çon në zhvillimin e zgjidhjeve të fundit që formojnë të ardhmen e industrisë.

Përkushtim

Angazhimi ynë i palëkundur ndaj klientëve, punonjësve dhe partnerëve tanë na shtyn të arrijmë drejt standardeve më të larta.

Punë ekipore

Ekipi dinamik që vazhdimisht i shtyn kufijtë dhe i shndërron idetë në realitet.

Lidership

Udhëheqësit tanë nxisin një kulturë bashkëpunimi, transparence dhe llogaridhënieje, duke na udhëhequr drejt përsosmërisë në gjithçka që bëjmë.

Përgjegjësi sociale

Mbështesim në menyrë aktive kauzat dhe iniciativat bamirëse, duke promovuar përgjegjësinë sociale.

Vlerat tona

Të përkushtuar për të nxitur një kulturë bashkëpunimi

Kualitet

Në Fibau kualiteti është gurthemeli ynë. Nga mjeshtëria e përpiktë tek vëmendja e palëkundur ndaj detajeve.

Inovacion

Pasioni ynë për inovacionin na çon në zhvillimin e zgjidhjeve të fundit që formojnë të ardhmen e industrisë.

Përkushtim

Angazhimi ynë i palëkundur ndaj klientëve, punonjësve dhe partnerëve tanë na shtyn të arrijmë drejt standardeve më të larta.

Punë ekipore

Ekipi dinamik që vazhdimisht i shtyn kufijtë dhe i shndërron idetë në realitet.

Lidership

Udhëheqësit tanë nxisin një kulturë bashkëpunimi, transparence dhe llogaridhënieje, duke na udhëhequr drejt përsosmërisë në gjithçka që bëjmë.

Përgjegjësi sociale

Mbështesim në menyrë aktive kauzat dhe iniciativat bamirëse, duke promovuar përgjegjësinë sociale.

Karriera

Ne ofrojmë rritje, inovacion dhe një ekip mbështetës për t’ju ndihmuar të lulëzoni në rrugëtimin tuaj profesional.