Споделете

Се одржува саемот Винербергер, Фибау е домаќин на настанот

Винербергер го одржа својот нов Саем во соработка со Фибау, правејќи го настанот голем успех за градежната индустрија.

Со учество на познати компании и експерти од областа, саемот обезбеди идеална платформа за размена на знаења и иновации во областа на градежните материјали.

Саемот се карактеризираше со иновативни презентации на производи, разговори и нови деловни можности, што го прави овој настан референтна точка за професионалците во градежната индустрија.

Споделете

Поврзани