Shpërndaje

Mbahet Panairi i Wienerberger, Fibau nikoqir i ngjarjes

Wienerberger mbajti Panairin e tij të ri në bashkëpunim me Fibau, duke bërë këtë ngjarje një sukses të shkëlqyeshëm për industri të ndërtimit.

Me pjesëmarrjen e kompanive të njohura dhe ekspertëve të fushës, panairi ofroi platformën ideale për shkëmbimin e njohurive dhe inovacioneve në fushën e materialeve të ndërtimit.

Panairi u karakterizua nga prezantimet e produkteve inovative, bisedat e zhvilluara dhe mundësitë e reja biznesi, duke e bërë këtë ngjarje një pikë referimi për profesionistët e industri të ndërtimit.

Shpërndaje

Të tjera