Споделете

Презентација на новите модели на Tondach

Tondach со гордост ги претстави своите нови дизајни на плочки. Со иновации во дизајнот и технологијата, Tondach на пазарот носи модели на плочки кои комбинираат убава естетика со исклучителна отпорност на атмосферски услови.

Оваа нивна презентација беше примена со голем интерес од професионалците од градежната индустрија, со што се означи важен чекор кон употребата на најновите технологии во областа на градежните материјали.

Споделете

Поврзани