Shpërndaje

Prezentimi i modeleve të reja të Tondach

Tondach prezantoi me krenari modelet e reja të pllakave të tyre. Me inovacione në dizajn dhe teknologji, Tondach sjell në treg modele të pllakave të cilat kombinojnë estetikën e bukur me rezistencën e jashtëzakonshme ndaj kushteve atmosferike.

Ky prezantim i tyre u priti me interes të madh nga profesionistët e industrisë së ndërtimit, duke shënuar një hap të rëndësishëm drejt përdorimit të teknologjive të fundit në fushën e materialesh të ndërtimit.

Shpërndaje

Të tjera